<< Tilbage

Udrensning-oestrogen

Jeg har efterhånden så mange symptomer, som jeg tror handler om en doven lever, jeg er meget træt, jeg får udslæt i form af nældefeber, og det kommer inde fra, jeg sveder meget, jeg har ondt i muskler og led, jeg kan ikke koncentrere mig og jeg kunne nævne flere. Jeg har tidligere fået en del medicin for depression, indtil jeg kom til psykolog, og jeg tror det er det der er skyld i det hele - masser af ophobninger i leveren. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, jeg har prøvet en del ting, men så får jeg udslæt, og det kommer overalt også i mund og svælg. Jeg har tænkt på en udrensningskur uden medicin, simpelthen på naturlig vis, men hvordan gør jeg det og er det det rigtige at gøre.


Kære N.N.

Når du efterlyser en ”udrensningskur” uden medicin ”på naturlig vis”, kan du ikke komme uden om akupunktur.
Jeg sætter ”udrensning” i citationstegn, fordi jeg ifølge dit spørgsmål mener, at du har behov for mere end blot en udrensning – du skal have afbalanceret dine energier i kroppen og styrket din Milt- og Lungeenergi for at bedre dine nældefeber-symptomer.
Jeg mangler en del oplysninger, for at kunne give dig et konkret svar, men vil anbefale dig at gå til en veluddannet TCM-akupunktør, der vil gennemgå dine ubalancer og stille en Kinesisk diagnose, der vil vise, hvilke energisystemer, der skal normaliseres.
Du skriver ”en doven lever” – men reelt kan du også have en hyperaktiv Leverenergi – der kan give spændinger og smerter i specielt musklerne og virke for dæmpende på din Milt-energi, og derved hindrer dig i at få tilført den energi, der er nødvendig for at normalisere kroppen.
Akupunktur kan i dit tilfælde ikke stå alene – det er vigtigt at se på dine kostvaner og din levevis for at finde ud af, hvorfor du er kommet i ubalance – depression og knogleproblemer kan være manglende livsenergi – Nyreenergien – og et underskud her viser sig normalt efter lang tids påvirkning og belastning.
TCM-akupunktur er ikke forbundet med smerter – og du vil sandsynligvis allerede efter første behandling mærke, at kroppen prøver at komme i balance igen.

Held og lykke med behandlingen!

Hilsen fra Akupunktør Asbjørn Kleif

<< Tilbage

Gå til forsiden

Hasle Akupunkturklinik v/Asbjørn Kleif : Holmstruphøjvej 143 : 8210 Århus V : Tlf. 29 256 456 : E-mail: kleif@kleif.dk