<< Tilbage

Graviditet-Oestrogen

Jeg har lige en forespørgsel. Jeg har fået to spontane aborter, og er derfor begyndt til akupunktur. Det har jeg gået til siden starten af august i år. inden jeg begyndte var jeg utrolig træt hele tiden, min akupunktør kunne også mærke at jeg manglede energi og det kunne meget vel være derfor jeg ikke kan holde på fostret. jeg har fået meget mere energi og er ikke så træt mere. Jeg er også begyndt at spise urter, så projekt baby er på standby lidt. Jeg var til en behandling igår og han sagde at det bliver bedre og bedre og jeg spurgte hvornår jeg var færdig, men han sagde at han gerne ville se mig i nogle måneder mere!! Det slog mig lidt ud for jeg er ved at blive sindsyg af at vente og vente, så jeg har overvejet at droppe behandlingen og håbe på at det har hjælpet mig på vej, så jeg kan holde på fostret allerede nu, men er lidt i tvivl for jeg ville jo gerne have ok først med at gå igang igen, så der er større chancer for at det virker. Er det normalt at man skal gå i behandling i ca 5 mdr. inden man er færdig? jeg ved godt at det er individuelt fra person til person, men jeg ville bare llige høre det er noget du har erfaring med. på forhånd mange tak.
Med venlig hilsen

Tina


Kære Tina,

Det er dejligt at høre, at du har fået det bedre gennem din behandling hos din akupunktør.

Som akupunktør vil jeg svare på din forespørgsmål efter bedste evne uden at have set eller undersøgt dig.

Du har sandsynligvis været i svær Nyre-Jing og Nyre-Yin-underskud, før du startede hos din akupunktør.

Din medfødte livsenergi – Nyre-energien – har mange funktioner, bl.a. fertilitet, knogler, brusk, hovedhår, tænder, negle, hørelsen og tenden til svære depressioner. Mange uspecifikke symptomer som nattesved, afbrudt nattesøvn, hårtab, varme håndflader og fodsåler specielt om eftermiddagen m.m. hører under denne energi.

Efter 2 aborter har du drænet meget af denne energi og bør have denne bygget op igen før en ny graviditet – og dette tager tid. Det er vigtigt, at du ikke bliver tilført Yang-energi, der yderligere dræner din Yin – så der er ingen hurtige genveje. Ofte har man behov for Yin-styrkende urter sammen med rådgivning om sund kost og levevis. Det er sandsynligvis dette, din akupunktør har anbefalet dig.

Din akupunktør vil igennem puls- og tungediagnose kunne vurdere, hvornår du er klar til en graviditet – behandling igennem 5 mdr er lang tid men kan være nødvendig – så du må have lidt tålmodighed – det betaler sig her.

Held og lykke med din kommende graviditet.

Hilsen fra Akupunktør Asbjørn Kleif

<< Tilbage

Gå til forsiden

Hasle Akupunkturklinik v/Asbjørn Kleif : Holmstruphøjvej 143 : 8210 Århus V : Tlf. 29 256 456 : E-mail: kleif@kleif.dk