<< Tilbage

Stafylokokker

Hej

Jeg er af en alternativ rådgiver blevet anbefalet en leverudrensning.

Symptomerne på at min lever trænger til at blive "rengjort" er flg. : - infektion af stafylokok bakterie især omkring munden - ikke i munden og heller ikke på læber (læge og hudlæge har forsøgt kure med flere penicillinkure, lysbehandlinger, hormonsalve etc. ) - derudover kan man se tandmærker i kanten af min tunge, hvilket efter min bedste vurdering må være en overbelastet bugspytkirtel.

Kan du også anbefale en leverudrensning og hvilken - eller måske en helt anden kur. Jeg har haft infektionen i godt et år, og er ved at være lidt desperat...

Mange hilsner
- en der er træt af
pletter i hovedet....


Kære ”en der er træt af pletter i hovedet”,

Jeg kan godt forstå, du er træt af det, og 1 år er meget lang tid med en lidelse, du ikke kan gemme væk for andre.

Stafylokok-infektioner skal altid tages alvorligt, og du har konsulteret din læge, der har behandlet med antibiotika m.m, hvilket er den normale behandling.

Som alternativ behandler er jeg interesseret i, hvorfor du får infektionerne, således at du kan få afhjulpet årsagen og ikke kun symptomerne.

Hævelse af tungen med tandmærker på siden er tegn på, at din kinesiske Milt-energi er i ubalance – den kinesiske Milt-energi dækker fordøjelse (altså også bugspytkirtel, som du selv mener er belastet), vandbalancen i kroppen og bindevævets styrke.
Ofte vil mennesker med belastet kinesisk Milt-energi have tendens til blå mærker, åreknuder, hævelse af fingre og fødder og en trang til sødt, når energien er opbrugt mellem 13 og 17 om eftermiddagen. De psykiske symptomer kan være grublen - en overdreven evne til at vende og dreje tankerne med en fornemmelse af ”ikke at komme videre”.

Belastningen af den kinesiske Milt kan tyde på, at du har en fugt-lidelse i kroppen, hvor huden omkring fugtige steder som mund, næse, under arme og i skridtet kan være belastet med nedsat modstandskraft. Der er også øget risiko for svampelidelser. Stafylokokker, der kommer udefra, får mulighed for at slå sig ned i det belastede væv og kan give symptomer fra bumselignende knopper til større bylder.

Nu skriver du ikke, hvordan din hud ser ud, din alder eller om du har andre symptomer, hvilket er nødvendige oplysninger, før jeg anbefaler en speciel udrensning. For mig ser det ud som om, du er svækket på din daglige energi og dermed bliver dit forsvar mod udefrakommende trusler også svækket.

Som akupunktør ville jeg styrke dig generelt, affugte din krop og fokusere på din forsvarsenergi energi – din Wei-qi. Det er afgørende, at du holder dig fra fugt-skabende fødevarer som hvedeprodukter og mælkeprodukter, og du skal begrænse ”de søde sager”, da de bl.a. giver bedre vækstbetingelser for bakterier. Du skal desuden undgå overdreven indtagelse af frugtsaft, da det belaster din Milt-energi.

Du skal behandle din hud omkring munden med flere daglige afrensninger af kogt, afkølet kamillethe, der renser og styrker huden. Din hud vil blive let udtørret af kamilletheen hvilket i første omgang vil være en fordel. Du må ikke smøre den med normale cremer eller andre midler, der fedter og stopper dine porer i huden. Husk at du skal være meget omhyggelig med renligheden – ikke pille med neglene, eller andet, der kan føre bakterier ind under huden. Din krop har behov for det bedste – god mad, regelmæssighed, fornuftig motion og hvile. Udendørs luft og lys er lige så vigtigt som din mad, når du skal styrke din Milt-energi.
Husk også at din Milt-energi belastes af udefra kommende problemer som familie, arbejde og økonomi – belastninger som vi alle kan nikke genkendende til.

Din akupunktør vil lave ”en kinesiske diagnose” og behandle efter denne – hvorvidt du har behov for en mere intensiveret udrensning vil fremgå af denne – men akupunktur er i sig selv udrensende.

Hilsen fra Akupunktør Asbjørn Kleif

<< Tilbage

Gå til forsiden

Hasle Akupunkturklinik v/Asbjørn Kleif : Holmstruphøjvej 143 : 8210 Århus V : Tlf. 29 256 456 : E-mail: kleif@kleif.dk