<< Tilbage

Haleben

Hej

Jeg er så uheldig at have et Meget ømt haleben,det gør ondt når jeg sidder og når jeg ligger ned, jeg har haft det snart i 16mdr,det skal siges jeg har ikke slået det.

Jeg har prøvet fysioterapeut,kiropraktor og reumatolog. Og intet har hjulpet.

Hvor kan jeg få hjælp til at få den smerte fjernet ?

Hilsen
TonnyKære Tonny,

Det gør bare så ondt at have problemer med halebenet, så jeg kan slet ikke forstå, at du har kunnet udholde dette i 16 måneder !!!

Når du nu har prøvet så mange ting, synes jeg også, at du skal give akupunktur en chance.

Normalt kommer problemer med halebenet i forbindelse med et traume – altså et slag, der kan få halebenet til at bøje indad – men du har ikke slået dig, så der er ikke noget at rette ud, og du har været ved kiropraktor m.m.

Du kan selvfølgelig også have en nerve i klemme, eller vedhæftningsproblemer m.m.

Indenfor akupunkturens sprogbrug har du en stagnation – en blokering – der altid vil give smerter og kunsten ligger i, at ophæve denne stagnation.

Din akupunktør vil efter en grundig gennemgang af alle dine balancer sandsynligvis vælge at behandle dette lokalt – altså med nåle omkring halebenet op til lændedelen.

Måske får du også en nål i hånden, idet der ved lillefingerens grundled på håndkanten findes et punkt – HP11 – der kan bruges specifikt mod halebenssmerter – evt kombineret med et punkt lidt længere oppe af håndkanten.
Din akupunktør kan også vælge at sætte et par nåle i øret – palpere frem til det ømmeste punkt ved ”korsben, glutæus, hofte”. Det kan lyde mærkeligt, at man kan behandle på et sted så fjernt fra problemet, men kroppen er et sammenhængende hele – og f.eks. øret er dannet af de tre slags væv – endo, meso og ectoderm – som alle væv er dannet af, og der er beviseligt sammenhæng mellem punkterne her og resten af kroppen.

Jeg ville selvfølgelig også bruge min Graston-teknik som afslutning, hvor jeg kommer olie på huden og skraber med et metalredskab, for at skabe flow i området med det samme.
Du kan læse om denne metode under ”akupunktur” på Netnaturdoktoren.

Jeg vil ønske dig held og lykke med behandlingen og håber at du slipper af med smerterne på denne uskadelige måde.

Hilsen fra Akupunktør Asbjørn Kleif

<< Tilbage

Gå til forsiden

Hasle Akupunkturklinik v/Asbjørn Kleif : Holmstruphøjvej 143 : 8210 Århus V : Tlf. 29 256 456 : E-mail: kleif@kleif.dk