<< Tilbage

Haleben mm. - Oestrogen

Hej.

Jeg er 21 år og har gået rundt med store gener i lang tid. For ca. 2 år siden slog jeg mit haleben, hvormed det satte sig skævt. Det resulterede i store smerter i haleben, lænden, baller, ryg, nakke etc. hvorfor jeg begyndte hos en fysioterapeut og siden en osteopat, som satte halebenet på plads. jeg går til hyppig behandling hos osteopaten, men har stadig mange smerter. Han mener, at min krop generelt er svækket, hvorfor helingsprocessen går langsomt. Det mener jeg også han har ret i, for har nemlig mange andre gener: Er konstant træt og har ingen energi, og må tage en lur flere gange om dagen; har spændinger i hele kroppen, og min mave og mit underliv er meget hævet(ligner næsten jeg er gravid); har svingende fordøjelse, dog mest forstoppelse - det har stået på i over 2 år; har fået en hæmoride; har lige fået konstateret svamp i underlivet; har ikke kunne have en normalt sexliv i over 3 år, da jeg er så øm og spændt i underlivet, og sex er derfor meget smertefuldt for mig. det sidste halve år, har det faktisk været helt umuligt at have sex. Så der er en masse ting der er galt, og jeg kan næsten ikke holde det ud mere. Alle de smerter gør at jeg ikke kan leve et "normalt" liv, for er konstant hæmmet. Jeg har været til læge, gynækolog og går til behandling hos osteopat. Men har ikke fået det bedre af den grund. Har I nogen forslag til hvad jeg skal gøre? Skal min krop have en udrensning eller skal mine organer styrkes, eller ville akupunktur hjælpe? Håber I har nogle gode forslag.


Kære NN

Du har mange ubalancer, hvilket er ualmindeligt for en ung som dig – det er godt at du har energi til at søge hjælp, for det har du behov for. Jeg regner med, at du har fået taget alle relevante blodprøver, og er blevet undersøgt seriøst.

Ja - du vil kunne hjælpes med akupunktur.
Akupunktøren skal lave en kinesisk diagnose af dig, hvor alle ubalancerne samles i et ”energibillede” for herigennem at kunne give dig den rigtige behandling. Der er mange spørgsmål, som dit brev ikke besvarer – er du født for tidligt, sveder du om natten, flækker dine negle etc – og alt har betydning for en præcis diagnose. Måske har du taget mange smertestillende piller og har behov for udrensende – sammen med en genopbyggende - behandling.
Langvarige smerter tærer uhyggeligt meget på ens grundenergi og smerter fra halebenet kan være voldsomme. Du har mange symptomer på Milt-qi-xu, ens daglige energi – træthed, udspilet underliv, hæmorrhoider, svamp, m.m. Mangel på grundenergi - Nyre-qi-xu giver også Milt-qi-xu og kan give Lever-yang problemer med spændinger og smerter pga blokeringer. Sandsynligvis skal din behandling suppleres med kinesiske urter eller svampe for at gøre behandlingen mere effektiv.
Du skal selvfølgelig have råd til kost- og levevis, hvilket din akupunktør også bør give dig, men det kræver energi af dig at komme i gang – derfor vil din akupunktør måske anbefale en energibehandling til at begynde med.

Jeg synes, du skal komme i gang hurtigst muligt, så du kan få dit liv og jeres sexliv igen – med din unge alder vil resultatet komme indenfor en rimelig tid.

Held og lykke med din behandling og god bedring!

Hilsen fra Akupunktør Asbjørn Kleif

<< Tilbage

Gå til forsiden

Hasle Akupunkturklinik v/Asbjørn Kleif : Holmstruphøjvej 143 : 8210 Århus V : Tlf. 29 256 456 : E-mail: kleif@kleif.dk